Familiehunde til sport og Jagt

Om os:
Vi er en familie på 4 der består af Jan, Rikke, Viktor og Ida. Vi bor lige uden for Bredebro på en kyllingefarm.


Jan er 43 år og bestyrer farmen med ca. 45.000 avls kyllinger. Det er Jan der bruger sin fritid på hundetræning både som privat og i klub regi. Derudover går Jan på gåsejagt  ved digtet i Ballum. Jan har 10 års erfaring som hundefører og bruger meget af sin fritid herpå.

.

Rikke er 39 år  Rikke interesserer somba, lange gåture, og hjemmelig hygge med familie og venner. Rikke arbejder i det lokale lægehus


Viktor er 12 år og en dejlig dreng med fart over feltet. Viktor bruger tiden på skolen, venner, spil, Gamer og badminton .


Ida er 8 år og går i skole. Ida elsker at lege med sine venner, klæde sig ud som prinsesse, og hygge med familien og de 2 hunde.


Vi har haft hunde i 15 år, og avler såvel på udseende som egenskaber. Der ud over er et yderst vigtigt for os ikke at gå på kompromis med sundheden i hvores avl.   Pt. Har vi har 2 hunde, en flatcoated retriever, Cosmo, på 9 år. En Golden retriever, Asit, på 6 år. To dejlige hunde, som er gode familiehunde, men som også gerne vil arbejde.Du er altid velkommen til at ringe for yderlige info: Tlf 20275770